Afscheidsfotografie

Wanneer u een afscheid in het crematorium heeft dan kan daar een opname van gemaakt worden zodat de familie dit naderhand terug kan kijken. Wanneer een afscheid in de kerk of op een andere locatie plaats vindt dan kan er een afscheidsfotograaf ingehuurd worden.

Deze kan het afscheid op een bijzondere wijze liefdevol vastleggen, zodat u bij het terugkijken van foto’s een gevoel van troost en steun vind. Het kan ook aanleiding geven om er met andere mensen over te praten wat ook weer tot steun en troost kan geven. momenten worden vastgelegd die men zich niet kan herinneren of die men niet gezien kon hebben. Het is de kracht van de fotograaf om juist die momenten vast te leggen, om op de achtergrond overzicht te houden en door in te zoomen elk detail vast te leggen.

Loslaten is moeilijk….. herinneringen zijn soms niet uit te drukken in woorden…… foto’s kunnen dan veelzeggend zijn.
Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen.

NEEM CONTACT OP

Intence Uitvaartbegeleiding

In tegenstelling tot veel andere organisaties staat bij ons geen ‘tijd’ voor het regelen van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en ieder mens heeft zijn eigen tempo. Daarom krijgt iedereen bij ons de tijd die nodig is. Wij staan 24/7 voor u klaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP