Begraven

Begraven kan op een katholieke of algemene begraafplaats. Het is voor de nabestaande dan een troost om naar een graf toe te kunnen gaan, dit te verzorgen en bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen, dit geeft dan troost wanneer  u het graf bezoekt. Een nadeel is dat u het regelmatig zult moeten onderhouden. Er is een grafmonument nodig en de grafkosten zijn duur.

Deze zijn verschillend per begraafplaats, slim is om deze vooraf op te vragen wanneer u overweegt uw dierbare te begraven. U kunt ook iemand inhuren om het graf te onderhouden ook hier zijn weer kosten aan verbonden.
Daarnaast is een gekocht graf niet voor eeuwig maar voor een bepaalde periode meestal is dit 15 jaar. (dit verschilt weer van begraafplaats) Daarna kunt u dit verlengen voor 5 of 10 of meer jaren.
Natuurbegraafplaats
Er is een mogelijkheid om te begraven op een natuurbegraafplaats. Men mag en kan dan vrij kiezen voor een plek in het bos. Men mag een herdenkingsornament op dit graf zetten maar in natuurlijke en afbreekbare materialen. Dit kan verschillen per natuurbegraafplaats. Indien u dit wenst vragen wij hiervoor altijd naar de (lokale) regels vooraf zodat u bekend bent met de gebruiken.

NEEM CONTACT OP

Intence Uitvaartbegeleiding

In tegenstelling tot veel andere organisaties staat bij ons geen ‘tijd’ voor het regelen van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en ieder mens heeft zijn eigen tempo. Daarom krijgt iedereen bij ons de tijd die nodig is. Wij staan 24/7 voor u klaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP