Kosten en verzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag wat een uitvaart kost en of de verzekering dekt. Hieronder geven wij u een antwoord op deze vragen.

INTENCE  uitvaartbegeleiding is niet gebonden aan begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Iedere locatie is bespreekbaar. Dus als u een goed alternatief zoekt voor het afscheid of een samenzijn, wij denken graag met u mee.

Tevens zorgen wij er voor dat er voor ieder budget een waardige uitvaart geregeld kan worden.

Gemiddeld genomen bedragen de uitvaartkosten van een crematie of een begrafenis tussen € 3.000,- en € 6.000,-. Uiteraard geheel afhankelijk van uw specifieke wensen.24-uurs bereikbaarheid uitvaartbegeleiderDagelijks persoonlijk contact met de uitvaartbegeleiderRegelen van alle voorkomende (wettelijke) formaliteitenAangifte van overlijden bij de burgerlijke stand van de gemeente van overlijdenSamenstellen van de afscheidsceremonieFunerair SprekerLaatste verzorging en kleden overledenenThuisopbaring (of in een zorgcentrum) incl. dagelijkse controleRouwauto op de dag van de uitvaart50 Rouwbrieven incl. verzenden100 GedachteniskaartjesUitvaartkistRouwboeketAfscheidsdienst in de aulaCrematiePersoonlijke begeleiding na de uitvaart
Uiteraard staan wij altijd voor klaar om uw wensen te bespreken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

NEEM CONTACT OP

Intence Uitvaartbegeleiding

In tegenstelling tot veel andere organisaties staat bij ons geen ‘tijd’ voor het regelen van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en ieder mens heeft zijn eigen tempo. Daarom krijgt iedereen bij ons de tijd die nodig is. Wij staan 24/7 voor u klaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP